We create digital awesomeness.

TriFinance Corporate & career site, 4 landen

TriFinance.com

De nieuwe corporate- & career site van TriFinance werd in het najaar van 2021 volledig her-ontwikkeld. We baseerden op bestaande brand elements en hebben het geheel een technische make-over gegeven. Front- en backend werd opnieuw opgebouwd, en de site draait op ons eigen Content Management Systeem (360CMS).

TriFinance.com is slechts één onderdeel van de online transformatie dat samen met Three-Sixty wordt vormgegeven. Als digital/web partner ondersteunen we in advies en technische uitvoering van het nieuwe online landschap.

De site heeft een visuele make-over gekregen, door middel van een reeks slimme en subtiele animaties, design elementen, betere usability en unieke fotografie van de TriFinance collega's. Die combinatie zorgt voor een veel betere beleving (op ieder type scherm) voor zowel sollicitanten als een potentiële klant.

  • De site kent meerdere talen, in verschillende landen. Via ons 360CMS kan TriFinance zelf in één interface alle talen per land beheren.

  • TriFinance zat vast aan het Drupal Content Management Systeem. Wij hebben ons eigen 360CMS geïntegreerd: veel gebruiksvriendelijker en sneller in gebruik. Per land is het CMS apart opgezet, zo blijft de content netjes gescheiden en kunnen we land-unieke features ontwikkelen.

  • Alle jobs worden snel ingeladen en mooi gevisualiseerd. Al de data worden worden automatisch doorgestuurd naar de juiste CRM systemen (Connexys-Salesforce en Carerix). Meerdere keren per dag synchroniseren we de jobs en kan TriFinance realtime de sollicitaties opvolgen.

  • Meer dan 20 unieke gebruikers die cross country met verschillende rechten de content van de site beheren. Snel en eenvoudig nieuws publiceren, expertises aanpassen of trainingen toevoegen.

lighting display

Responsive Perfect op elk scherm

Trifinance.com is uiteraard geoptimaliseerd voor alle schermen: mobile, tablet, desktop. Swipen gaat dus vlot. De tekst is perfect leesbaar, de buttons en links zijn handig aan te klikken. Dit verhoogt de gebruiksvriendelijkheid en, niet onbelangrijk, de Google ranking, wat dan weer zorgt voor betere conversies.

Overtuigd? Let's get in touch

Overtuigd door de aanpak van Three-Sixty ?

Contacteer ons dan voor een afspraak of spring eens binnen. We leggen je graag alles nog eens rustig uit.


C o n t a c t e e r   O n s C o n t a c t e e r   O n s
Three-Sixty - trifinance
Three-Sixty - trifinance
Three-Sixty - trifinance
Facebook Linkedin
0