Professionele corporate websites.

Maatwerk Wij bouwen een unieke corporate site voor jouw merk.

C o n t a c t e e r   o n s C o n t a c t e e r   o n s

Three-Sixty helpt bedrijven en ondernemers met het ontwerpen en bouwen van betaalbare en professionele corporate websites die scoren in Google, meer bezoekers genereren en uiteindelijk meer kwalitatieve conversies opleveren.

We streven ernaar om altijd die unieke online ervaring te creëren voor ieder type website. Met de focus op gebruiksvriendelijkheid, in combinatie met de juiste dosis innovatie en creativiteit. In lijn met merk identiteit en corporate guidelines en gericht op de doelgroep en persoonlijke doelstellingen.

Overtref je concurrenten Hoger scoren in Google

Wij zorgen dat de sites technisch geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines, Google for Jobs en social media sharing. Maar daar stopt het niet. Wij bieden advies en workshops aan om je content verder op punt te zetten: keyword analyse, teksten schrijven en dagelijks de resultaten meten via handige dashboards.C o n t a c t e e r   o n s C o n t a c t e e r   o n s


  • Geen templates, geen "off the shelf" oplossingen... Als wij aan een project beginnen pakken we het aan vanaf het fundament en ontwerpen we volledig volgens de persoonlijke noden en wensen van de klant.

  • Al de inhoud van je webpagina's beheren met één login via ons Content Management Systeem: je kan zelf teksten, foto's en YouTube video's toevoegen, je beheert je eigen blogposts in meerdere talen en kan zelf extra gebruikers met unieke rechten uitnodigen. Meer info over ons 360CMS

  • We werken de volledige user experience uit. Hierdoor kunnen we optimaal ontwerpen gericht naar de juiste kwalitatieve conversie: solliciteren voor een job, een online aankoop, inschrijvingen voor nieuwsbrief, etc.

  • We hebben veel ervaring met integraties van mailing tools die klanten ondersteunen in hun Marketing Automation: gepersonaliseerde mails versturen en inschrijvingen beheren via je site is kinderspel. En in lijn met de GDPR regelgeving.

  • Bezoekersgegevens worden bijgehouden via Google Analytics en we bieden een online dashboard aan waar je in één oogopslag alle gegevens kan raadplegen. Samen evalueren we de resutlaten en adviseren we in verdere optimalisatie.

cms

Het webbureau voor ieder type site

Three-Sixty is uitermate geschikt om snel te schakelen en in te zetten als zelfstandige unit binnen een reclamebureau of een communicatie/marketing afdeling voor zowel grote als kleine ondernemingen. We werken dagelijks nauw samen met marketing managers, art directors en content creators en profileren ons als dé web partner voor alle online producties.

Met meer dan tien jaar ervaring op de teller weten we als geen ander wat werkt en wat niet, wat scoort bij de doelgroep, in welke branche, of regio. Die ervaring nemen we mee in ieder project.C o n t a c t e e r   o n s C o n t a c t e e r   o n s

Responsive Perfect op elk scherm

Je site staat live met een nieuw design, vlotte gebruiksvriendelijkheid en geoptimaliseerd voor Google. Maar je wilt de volgende stap zetten in je naamsbekendheid? Geen probleem.

Three-Sixty werkt nauw samen met de beste partners in online marketing. Samen werken we een plan uit, binnen jouw budget, waarbij we zonder problemen die extra visibiliteit genereren via zoekmachines en social media met als doel het aantal conversies op je site te verhogen. Of het nu gaat over een aankoop op een webshop, offerte aanvraag of sollicitaties op de jobsite...


C o n t a c t e e r   o n s C o n t a c t e e r   o n s

Over Ons Three-Sixty

Three-Sixty is een toonaangevend en award winning webbureau. Wij ontwerpen en ontwikkelen corporate- & career sites, webshops, Showpad Experiences, online games en creatieve campagnesites.


We zijn een Digital design- en development partner voor reclame- & marketing agencies, voor zowel grote als kleine ondernemingen. Wil je meer weten over onze expertise of ben je benieuwd naar onze aanpak?

Overtuigd? Contacteer ons

Meer weten over onze aanpak en expertise? Of ben je al overtuigd? Contacteer ons voor een afspraak:

+32 (0) 15 63 51 43 / info@three-sixty.be

Facebook Linkedin
0